Sander Lindenburg als reisreporter

Over mij

Kenner van web & app. Volgt de ontwikkelingen op het gebied van internet, multimedia en techniek nauwgezet. Is werkzaam als reisreporter – fotograaf – video-editor – YouTuber en podcastmaker bij Elkedagvakantie.nl. Presenteert verder drie uur radio per week als dj bij Hit100.nl

Kenmerken:
– Innovatief
– Groot uithoudingsvermogen
– Kan presenteren – doceren
– Beschermt ‘journalistieke wetten’
– Betrouwbaar

Was tot augustus 2023 werkzaam op de online-redactie als multimedia-redacteur van uitgeverij de Stentor (DPG Media) in Zwolle. Is toen na 45 jaar werkzaam in loondienst geweest te zijn als journalist op redacties van Boom Pers, Tijl, Wegener en DPG voor zichzelf begonnen.

Was in zijn loopbaan onder andere betrokken bij www.MijnZ.nl, een site waarbij de uitgever samen met de opleiding journalistiek van Hogeschool Windesheim onderzocht hoe jongeren van tussen de 15 en 25 jaar betrokken kunnen worden bij regionaal nieuws.

Is zeer geïnteresseerd in reizen, fotografie en popradio. Lees meer op LinkedIn.