Bio

Sander Lindenburg is journalist. Hij werkte als multi-media journalist voor de Persgroep(DPG), maar is per 1 augustus 2023 voor zichzelf begonnen als reisreporter voor Elkedagvakantie.nl. Je kunt hem o.a. ook volgen via Instagram, YouTube, Twitter, TikTok. Hij houdt van reizen en fotograferen en heeft daar een wekelijkse podcast over. Hoewel routine onvermijdelijk is en soms ook wenselijk kan het ontdekken van nieuwe kennis, landen, volken, gewoonten etc. gevoelsmatig iemands leven verlengen. Elke kantoordag lijkt op de vorige, maar die reis naar Rome… Dus probeer eens iets nieuws.

Voor journalisten is het internet de ‘gouden graal’: Voor de verspreiding van hun nieuws en voor het vinden van informatie. Vanaf de komst van de eerste bruikbare internetbrowser (1995) ben ik op internet te vinden. Mijn hobby’s zijn naast reizen: radio, techniek, muziek, apps, stripboeken.